• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Parfum

   Een van de unieke kenmerken van ATELIER REBUL Parfum is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het creëren van unieke geuren. Het merk is er trots op alleen de beste ingrediënten en ambachtelijke technieken te gebruiken om parfums te creëren die zow Toon meer

   Snelle levering in 1-2 dagen*

   Meer info

   Prijs

   -
   2 Producten

   Een van de unieke kenmerken van ATELIER REBUL Parfum is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het creëren van unieke geuren. Het merk is er trots op alleen de beste ingrediënten en ambachtelijke technieken te gebruiken om parfums te creëren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Elke collectie heeft een unieke reeks geuren die zijn gemaakt om verschillende stemmingen en gelegenheden aan te vullen, zodat er voor iedereen een perfecte geur is. De toewijding van het merk aan kwaliteit en uniekheid heeft het tot een populaire keuze gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een luxueuze en exclusieve ervaring.

   ATELIER REBUL Parfum heeft een opmerkelijke geschiedenis die teruggaat tot 1895. Opgericht door Jean Cesar Reboul, een visionaire Franse apotheker, heeft het merk een erfenis in het creëren van hoogwaardige geuren en verzorgingsproducten. Het Collection Atelier, geïnspireerd op de vorige eeuw en de erfenis van het merk, is een tijdloze geurcollectie. De geuren zijn zorgvuldig samengesteld om een ​​gevoel van nostalgie op te roepen en toch eigentijds en uniek te zijn. Met topnoten van bergamot, hartnoten van rabarber en basisnoten van eikenmos is de geur uit 1895 verfrissend en opbeurend. De toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie heeft het tot een favoriet onder geurliefhebbers gemaakt.

   ATELIER REBUL Parfum zet zich ook in voor duurzame en ethische praktijken bij de productie van parfums. Het merk maakt gebruik van natuurlijke producten die vrij zijn van minerale oliën, parabenen en synthetische geurstoffen, waardoor hun producten veilig en milieuvriendelijk zijn. Bovendien gelooft het merk in het minimaliseren van schade aan dieren en het bevorderen van ethische praktijken in de industrie. Deze toewijding aan duurzaamheid en ethiek heeft van ATELIER REBUL Parfum een ​​populaire keuze gemaakt voor wie op zoek is naar hoogwaardige geuren en verzorgingsproducten die ook sociaal verantwoord zijn.