• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Kaarsen

   Atelier Rebul kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zorgen voor een luxe en uitnodigende sfeer in elke kamer. Het merk is er trots op alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor hun producten te gebruiken, en hun kaarsen vormen hiero Toon meer

   Snelle levering in 1-2 dagen*

   Meer info

   Prijs

   -
   12 Producten

   Atelier Rebul kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zorgen voor een luxe en uitnodigende sfeer in elke kamer. Het merk is er trots op alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor hun producten te gebruiken, en hun kaarsen vormen hierop geen uitzondering. Deze aandacht voor detail komt tot uiting in de kwaliteit van de kaarsen, die schoon en gelijkmatig branden, zonder schadelijke chemicaliën zoals parabenen uit te stoten. Het resultaat is een kaars die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook veilig is voor gebruik in elk huis.

   Een van de opvallende kenmerken van Atelier Rebul-kaarsen is hun lange brandduur. Met een gemiddelde brandduur van 45 uur zorgen deze kaarsen voor een langdurige geurbeleving waar je dagenlang van kunt genieten. De kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige was, die langzaam en gelijkmatig brandt, waardoor de geur gelijkmatig door de kamer wordt verdeeld. Deze verlengde brandtijd maakt Atelier Rebul-kaarsen van grote waarde voor degenen die willen genieten van een luxueuze en langdurige geurervaring.

   Atelier Rebul kaarsen bieden een unieke en luxueuze geurervaring. Van de glinsterende tonen van bergamot tot de warme en gezellige geur van appelkaneel: elke kaars is zorgvuldig vervaardigd om een ​​aparte en gedenkwaardige geurervaring te bieden. Het gebruik van sojawas door het merk creëert een unieke geurervaring die zich in de loop van de tijd ontvouwt, waardoor de geur zich kan ontwikkelen en ontwikkelen naarmate de kaars brandt. Deze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit is wat Atelier Rebul kaarsen onderscheidt van andere kaarsen op de markt. Kortom, Atelier Rebul kaarsen bieden een unieke en luxueuze geurervaring die ongeëvenaard is door andere kaarsen op de markt. Met hoogwaardige ingrediënten, een langdurige brandtijd en unieke en luxueuze geuren zijn deze kaarsen een must-have voor iedereen die een warme en uitnodigende sfeer in huis wil creëren. Of je nu op zoek bent naar een gezellige en geruststellende geur of een verfijnde en elegante geur, Atelier Rebul heeft een kaars die aan jouw wensen voldoet. Bezoek hun website om hun uitgebreide assortiment kaarsen en andere geurproducten te verkennen.