• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Categorieën

   Geurbeleving

   Atelier Rebul is een merk dat al meer dan een eeuw unieke geuren creëert. Het merk, opgericht in 1895 in Istanbul, heeft een rijke geschiedenis en filosofie die geworteld is in de overtuiging dat geur een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven. A Toon meer

   Snelle levering in 1-2 dagen*

   Meer info

   Prijs

   -
   38 Producten

   Atelier Rebul is een merk dat al meer dan een eeuw unieke geuren creëert. Het merk, opgericht in 1895 in Istanbul, heeft een rijke geschiedenis en filosofie die geworteld is in de overtuiging dat geur een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven. Atelier Rebul gelooft dat geur de kracht heeft om emoties, herinneringen en ervaringen op te roepen, en dat het ons algehele welzijn kan verbeteren. Deze filosofie komt tot uiting in elke geur die het merk creëert, die zorgvuldig zijn samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail.

   De Atelier Rebul Fragrance Experience is een multi-zintuiglijke reis die klanten meeneemt op een uniek reukavontuur. De ervaring is ontworpen om alle zintuigen te prikkelen, van de visuele en tactiele elementen van het winkelontwerp tot de geuren en aroma's die de lucht vullen. Klanten worden uitgenodigd om de aangeboden geuren te verkennen, die in verschillende vormen worden tentoongesteld, waaronder kaarsen, diffusers en parfums. De geuren zijn gegroepeerd in verschillende geurfamilies, zoals bloemig, houtachtig of citrus, waardoor klanten gemakkelijk geuren kunnen vinden die aansluiten bij hun individuele smaak.

   Een van de belangrijkste kenmerken van de Atelier Rebul Fragrance Experience is het belang dat wordt gehecht aan een gepersonaliseerde geurselectie. Het merk begrijpt dat geur een zeer persoonlijke keuze is, en dat wat voor de één werkt, misschien niet voor de ander werkt. Om klanten te helpen hun perfecte geur te vinden, biedt het merk een geuradviesdienst, waarbij getrainde experts klanten door het geurselectieproces begeleiden. Door rekening te houden met factoren zoals persoonlijke voorkeuren, huidtype en levensstijl, kan het Atelier Rebul-team klanten helpen een geur te vinden die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook een aanvulling is op hun individuele stijl en persoonlijkheid. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat klanten de winkel verlaten met een geur waar ze echt van houden en die hun algehele welzijn verbetert.